Goa Event Answers Google Pay 2020: Answer these easy questions, win reward on Google Pay

0
306

Highlights

  • Google Pay Go India Goa City Quiz Answer.
  • Visit Goa from 27 to 29 November and Submit correct answer of following questions and grab amazing reward.

Tech786: If you are searching on Google Pay Go India Goa City Quiz Answer, check the details given here. Here we are telling you the answer of Goa event. Google Pay has launched a new city-oriented quiz contest under the Google Pay Go India contest. During this contest, you will have to visit Goa City in the game between 27 November to 29 November 2020 and submit the correct answer.

If you give the correct answer, then you will get a scratch card of 100 rupees from Google Pay. So let us tell you how to participate in this contest and what are the correct answers?

How To Visit Goa City in Google Pay Go India Quiz?

Google Pay old logo
Goa Event Answers Google Pay 2020

Step 1: Go to Go India game in Google Pay app.

Step 2: Now stay in Hyderabad city, after which you can play GPay Goa City Quiz.

Step 3: You can get tickets for Goa City by working on Google Pay Go India contest.

  • Share Go India Map or City Photo.
  • Recharge
  • Pay for Google Play recharge code.
  • Scan QR Codes on Google.
  • Pay the bill.
  • Pay on MakeMyTrip.
  • Buy Gold

Step 4: After reaching Goa City, you can play quiz.

Google Pay Go India Goa Quiz Answers with Questions (Goa Quiz Questions and Answers)

Google Pay Go India Goa City Quiz Answer
Google Pay Go India Goa City Quiz Answer 2020

Q 1– Which of the following forts is located in Goa?

Answer 1– Chapora Fort

Q 2– Which of the following is a popular Goan drink?

Answer 2 – Kokum juice

Q 3 – The church located in Goa is the largest church in Asia

Answer 3 – Se Cathedral

Q 4 – Which of these beach is not located in Goa?

Answer 4 – Gokarna beach

Q 5 – You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will?

Answer 5 – Never Install any such software or app

Q 6 – Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie?

Answer 6 – Dudhsagar Falls

Q 7 – Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer 7 – Arpora Night Market

Q 8 – Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of?

Answer 8 – Curries

Q 9 – How many districts does Goa have?

Answer 9 – 2

Last Updated on November 27, 2020 by admin

Leave a Reply